Kekan Tuli-Sinko oli kiistatta Kerystonin Kartanon menestynein suomenhevonen, jonka saavutuksista ei voi kiistellä. Ori jätti jälkensä meidän suomenhevosjalostukseemme ja tulee aina olemaan muistoissamme. Sinko seurasi pikkusiskoaan kuoleman maille 1,5 kuukautta siskonsa kuolemasta - vanhuus vei 31-vuotiaana vanhan herran 03.08.2012.

VRER-Tähtijuoksija 765 pisteellä
Ryysyranta Grand Prix -voittaja 2009
Suur-Sprintin voittaja 2008
Kuninkuuskilpailun kakkonen 2008
Oiva Cup finaalin kakkonen 2009
N.I.N. Rattopojan muistoajon kolmonen 2008
Talven Taistelija kolmonen 2009
Ravirata Silwerin paras kv-orii 2008

Kekan Tuli-Sinko

Nimi: Kekan Tuli-Sinko
Lempinimi: Sinko
Sukupuoli: Ori
Syntynyt: 13.07.2007
Kuollut: 03.08.2012 --> 31-vuotias
Väri: Punarautias
Merkit: Llsi, otj vtpl sisäruunulla
Rotu: Suomenhevonen
Säkä: 150 cm

Käyttö: Siitos
Ennätykset: 20,3aly - 23,3ke
Voittosumma: 144 930 v€
Palkinnot: 8 voittoloimea + 2 pokaalia + seppele + ruusuke
Statistiikka: 133 21-12-11

Omistaja: Kerystonin Kartano
Kasvattaja: Kerystonin Kartano
Kotitalli: Kerystonin KartanoHevosen kuvat © Hessi Van Roolf


Luonne

Sinko on varsin villihkö, reipas ja ihmisrakas oripoika, joka on vähän hankalahko käsiteltävä eikä siitä oikein osaa ottaa selvää. Oriita on hyvin hankala lukea ja arvata, mitä se tekee seuraavaksi. Ihmisiä kohtaan se ei kuitenkaan ole suoranaisesti ilkeä; Sinko ei pure taikka luimistele, se vain saa energisyyskohtauksia ja tuntuu nauttivan hyppelemisestä, etenkin taluttaessa. Sinkoa energisempää hevosta saa hakea, koska joinakin päivinä oripoika on jatkuvasti hyppimässä ympäriinsä eikä malta edes karsinassaan seistä aloillaan. Tällaisina päivinä oriita on mahdotonta pidellä aloillaan hetkeäkään, eikä paikoillaan se pysy samassa paikassa puolta minuuttia pidempään. Laitumella päivää viettäessään Sinko yleensä seisoskelee hetken aikaa aloillaan ja syö heinää, mutta yllättäen singahtaa hurjaan raviin ja ravaa häntä korkealla ympäri laidunta ja heittelee välillä jättimäisiä pukkeja, joiden kyydissä ei kukaan pysyisi. Tästä ori saikin nimensä, kun jo aivan pikkuvarsana laitumella ollessaan tällä tavoin riehui. Taluttaessa Sinko voi kävellä rauhallisesti - parisen askelta. Ennemmin tai myöhemmin, yleensä ennemmin, ori alkaa kiilata ja uhkua sellaista energisyyttä, että otettaan riimunnarusta saa tiukentaa ja kietoa narua turvan ympärille (ketjullinen riimunnaru ehdoton!). Pitelemistä oriissa onkin, koska se haluaa välttämättä lähteä menemään ja nopeasti. Sinko alkaa yleensä kiivaasti polkea, jos ei pääse riistäytymään otteesta ja hypähtelee pystyyn sekä heiluu muutenkin todella villisti. Oriin saaminen karsinaan on työn takana ja sellainen homma, että kun siinä onnistuu, pitäisi siitä hyvästä myöntää mitali.

Hoidettaessa Sinko on kuitenkin huomattavasti rauhallisempi hoitaa kuin ennen. Nuorempana se ei malttanut seistä aloillaan käytävällä minuuttia pidempään, mutta nyt vanhempana se voisi seistä vaikka koko päivän käytävällä - vaikka haluja sillä olisikin lähteä liihottamaan pitkin maita ja mantuja. Välillä tosin kavio heilahtaa malttamattomasti ja kenties pari kertaa poika hirnahtaa turhautuneena, mutta ei sen suurempaa tragediaa siitä tee. Se on todella kiinnostunut hoitajasta ja mielellään nuuskii hoitajaa. Vieraammille hoitajille ori on vähän arempi eikä anna päähän koskea, mutta tutun ihmisen hoitaessa Sinko on todella rento ja antaa tehdä ihan mitä tahansa. Valjastaessa ori hieman luimii siloja laitettaessa ja näykkii ilmaa, mutta kun valjaat ovat paikoillaan ja mahavyö kiristetty, se lopettaa luimimisen ja nostaa korvat höröön. Kuolaimen Sinko ottaa helposti suuhunsa ja antaa päävehkeet laittaa muita mutkitta, mutta kielisiteen laitosta ori ei tykkää ollenkaan, vaan yrittää hypähdellä pystyyn ja on muutenkin todella ärsyyntynyt koko hommasta. Yleensä riittää, kun hommassa on kaksi ihmistä; toinen laittaa kielisidettä, toinen pitää oriin korvasta tiukasti kiinni ja kääntää sitä, jos Sinko jotain aikoo tehdä. Myöskään pumpulien laitosta korvaan ori ei tykkää, mutta se ei vastustele hommaa ollenkaan, jos sitä pidetään huulista samalla kiinni - mitäpä siinä voisikaan tehdä.

Ajettaessa Sinko on todella toimiva, mutta sillä on yleensä aina vauhti päällä. Oriin kävely on melkoisen reipasta ja aivan hölkän rajamailla, eikä sitä saa hidastetuksi vaikka yrittäisikin. Ainoastaan todella raskaan kuntolenkin jälkeen Sinko oikeasti kävelee. Maastossa ori ei osaa mitään säikkyä, ja ottaakin kaiken sille vieraan vastaantulevan valppaana ja uteliaana vastaan. Ori ei välitä autoista ja traktoreista mitään, ne ovat sille jo vanhoja tuttuja, mutta äänekkäitä metsä- ja kaivuukoneita se katsoo hyvin varautuneesti ja voi jopa pysähtyä katselemaan niitä jännittyneenä, mutta pienellä huomautuksella se jatkaa matkaansa, katsellen kuitenkin yhä niin kauan kuin voi koneita varovaisesti. Radalla Sinko viihtyy, koska tietää pääsevänsä silloin juoksemaan kunnolla - tämän oriin kanssa ei mennä koskaan radalle vain kävelemään. Sinko innostuu radalla täysin ja unohtaa kaiken muun, keskittyen vain juoksemaan ja nauttimaan voimakkaasta vastatuulesta. Tarkkana saakin olla, ettei ori yllättäen lähde vahingossa käsistä. Radalta se lähtee hyvin haluttomasti pois, eikä millään haluaisi uskoa, että se on nyt ohi. Sinko on tällä hetkellä pienoisessa ratsukoulutuksessa, mutta sillä ei vielä muualla selkään nousta muuta kuin kentällä. Ori ei oikein ole vielä ratsuhommaa tajunnut, vaikka satulaan onkin tottunut. Kun ihminen nousee selkään, se on aivan suunniltaan eikä millään voi ymmärtä, että ihminen voisi sen selässä olla. Sinko hieman poukkoileekin ympäriinsä eikä ymmärrä edes ohjasapuja ollenkaan, puhumattakaan pohjeavuista, jotka saavat sen sekoamaan täysin, ja se yrittää parhaansa mukaan väistellä pohkeita. Tällä hetkellä Singosta ei siis näytä mitään montératsua koskaan tulevan.

Kilpailuissa ori ei oikein rauhallinen ole. Tallialueella taluttaessa se hypähtelee pystyyn, mutta ei kuitenkaan yritä kiilata niin kuin normaalisti kotona. Se vain hypähtelee ja heittelee pukkeja taluttajan vieressä aiheuttamatta kuitenkaan vahinkoa. Katoksella Sinko ei malta seistä aloillaan, vaan steppailee koko ajan intoa uhkuen. Vasta kun sitä aletaan valjastamaan, malttaa ori seistä aloillaan ja kun se on valjastettu, jaksaa se yhä seistä paikoillaan. Kun ohjastaja sitten istahtaa kärryille ja ori irrotetaan ketjuista, seisoo se kiltisti aloillaan. Mutta sitten kun ohjastaja varovasti sitä ajoraipalla koskettaa, lähtee Sinko heti raviin ja katoaa varsin pian katokselta muiden hevosten sekaan. Se ei ollenkaan osaa kävellä tallialueella kun kärryt ovat selässä ja startti ei ole vielä takana. Lämmittelyssä ori yleensä tuumaa jo innostua kisaamaan muiden hevosten kanssa, oli sitten kyseessä suomenhevonen, poni tai lämminverinen. Se on käsittämättömän kilpailuhaluinen, jonka takia sillä onkin kovat kuolaimet lämmittelyssä. Kun lämmittelystä tullaan pois ja päästään takaisin katokselle, peruuttaa Sinko hyvin vaivanloisesti takaisin omalla paikalleen, ori kun ei tuumaa osata peruuttaa. Kun se saadaan kiinni, vaihdetaan sille pehmeämmät kuolaimet tilalle, koska sillä menee helposti suupielet rikki, jos sillä olisi vielä kovat kuolaimet itse lähdössäkin. Esittelyssä Sinko haluaa mennä muiden hevosten ohitse, jonka takia sillä ajetaan edessä menevän perässä kiinni, jottei ori onnistu kiilaamaan muiden ohi. Startin koittaessa se on jo yleensä päässyt kuumenemaan niin pahasti, että laukkariskin vaara on suuri. Startin keskellä tai loppupuolella Sinko harvemmin laukkaileekaan, vaan laukka tulee yleensä heti alussa, oli sitten kyseessä tasoitusajo tai ryhmäajo. Startin jälkeen Sinko yleensä osaa oikein kävellä, mutta jos startti on jäänyt siltä kesken hylkäyksen tai keskeytyksen takia, niin ori ei kyllä suostu ollenkaan kävelemään, vaan sillä joutuu käydä ajamassa hiittiradalla, jos sellainen raviradan lähellä on. Jos sellaista ei ole - noh, silloin joutuu hölkkäämän sillä kauan tallialueella. Kisapaikkojen pesupaikoista Sinko ei erityisemmin pidä, joten sen huuhtelu joudutaan hoitamaan täydellä vesiämpärillä ja sienellä katoksella.

Kuljettaessa ori ei ole ongelmallinen ollenkaan, vaikka se tietääkin joutuvansa seisomaan aloillaan kuljetusautossa usein pitkäänkin. Oriita harvemmin kuljetetaan muuten kuin raveihin ja takaisin, joten Sinko tietää luvassa olevan jotain mieluista, jonka takia se menee aivan rauhassa kuljetusautoon ja osaa seistä siellä paikoillaan, mitä nyt välillä kuopii. Kuljetusautosta se kuitenkin tulee vauhdilla alas ja uhkuu niin paljon energiaa, ettei halua aloilleen jäädä, jonka takia sitä saa pitkään taluttaa, ennen kuin se rauhoittuu.Sukutaulu

Isä
Taikatuulen Lennokas
20,5a vs. 55 980v€
Ii. Rutto-Surma
21,0ake vs. 37 990v€
Iii. Ruton-Ihme
Iie. Aamutar
Ie. P.P. Venlatar
24,9ake vs. 44 142v€
Iei. Roope
Iee. Ventin Vilma
Emä
Pikku-Neito
22,5aly vs. 110 680v€
Ei. Pikku Häirikkö
22,0aly
Eii. Herra Häslääjä
Eie. Pikku-Amelia
Ee. Pikku-Tirilii
29,9ke
Eei. Jalmanin Usko
Eee. Pikkumainen Tyttö


Jälkeläiset

Syntynyt Sukupuoli Nimi Isä Omistaja / asuinpaikka
30.01.2014 Ori Kekan Tulisempi - 40,0aly, 1 330v€ Kekan Seanna Ratatalli Bulevardi
01.12.2011 Tamma Kekan Selene - 27,1ake, 20 120v€ Narrilaivan Elena Charola, Tahvolan Ravitalli
02.04.2011 Ori Kekan Kosmos - 24,0aly, 27 540v€ Kekan Yin Lita Racehorses
02.06.2010 Ori Kekan Salamasinko - 34,8ly, 3 500v€ P.R. Satiini Sanna P.
20.11.2009 Ori SPT Samurai Taikasumun Pinkaus Speedy Trotters
02.08.2009 Ori Kekan Tuliherra - 22,0ake, 80 755v€ L'O Roihahtava Kerystonin Kartano
06.01.2009 Tamma Kekan Varjotuli - 23,1ke, 74 370v€ J.T. Kipakka Petra, Kilpatalli Loster
27.09.2008 Tamma Kekan Liekitär - 22,3aly, 74 785v€ Kekan Liimatar Lita Racehorses
01.07.2008 Ori Pronssin Sinko - 25,8aly, 60 410v€ Ajattoman Kristalli Yep Trotters


Kilpailukalenteri

Päivä Paikka, alaisuus Lähtö Sija Aika Palkinto
28.10.2009 Yep Trotters, VRER Ryhmäajo 3100m, o Kuninkuuslähtö III 5/12 27,5api 2 000v€
28.10.2009 Yep Trotters, VRER Ryhmäajo 1609m, o Kuninkuuslähtö II 10/12 23,8aly 500v€
27.10.2009 Yep Trotters, VRER Ryhmäajo 2100m, o Kuninkuuslähtö I 11/12 25,6akex 500v€
12.10.2009 Luned Sporthorses, Villit Rryhmäajo 2100m, 12v+ 1/8 22,1ake 3 000v€
24.08.2009 Monnin Ravitalli, Villit Ryhmäajo 2100m Ryysyranta Grand Prix 1/12 22,5ake 10 000v€
30.07.2009 Narrilaivan, Villit Ryhmäajo 2100m Narrilaivan Suomipoika 7/9 21,7ake 0v€
25.07.2009 Kerystonin Kartano, Villit Ryhmäajo 1609m, alle 25,0 4/10 21,8aly 2 500v€
16.07.2009 Heltsu, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 23,9 4/12 23,3aly 600v€
22.06.2009 Taikasumun talli, VRER Ryhmäajo 2100m Oiva Cup finaali 2/12 22,9ake 3 000v€
15.06.2009 Taikasumun talli, VRER Tasoitusajo 1609m Oiva Cup 3. osakilpailu 11/11 26,1aly 0v€
12.06.2009 Starberry, VRER Ryhmäajo 2100m Starberry 10v juhla-ajo 4/12 21,7ake 2 000v€
08.06.2009 Taikasumun talli, VRER Tasoitusajo 2500m Oiva Cup 2. osakilpailu 3/14 29,8kp 800v€
01.06.2009 Taikasumun talli, VRER Tasoitusajo 3100m Oiva Cup 1. osakilpailu 1/12 27,4pi 2 500v€
26.05.2009 Ravirata Blue Mile, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 25,9 10/12 25,2ake 0v€
13.05.2009 Burnout Stable, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 24,9 4/8 21,7ake 2 000v€
10.05.2009 Ravirata Blue Mile, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 21,9, 6v+ hll - 0v€
08.05.2009 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 24,9 11/12 24,5akex 0v€
02.05.2009 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 24,9 2/11 22,2akexx 4 000v€
27.04.2009 Rapu (Magnetie), Villit Ryhmäajo 2100m Magnun lempilapsi 2009 9/12 23,2ake 0v€
21.04.2009 Blue Jay Trotters, VRER Ryhmäajo 1640m, alle 23,9 1/12 28,7aly 2 000v€
25.04.2009 PT Hennan Hepat, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 24,0 hyl - 0v€
19.04.2009 Ravirata Silwer, VRER Ryhmäajo 2600m Olympia-ajo hpl - 0v€
15.04.2009 Savitaival, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 24,9 9/11 25,1ake 0v€
05.04.2009 Memory Trotters, VRER Ryhmäajo 2100m Olympia-ajo 3. karsinta 7/12 26,0ake 0v€
04.04.2009 Kilpailukeskus Louves, VRER Ryhmäajo 1640m, alle 23,9, 5v+ 10/11 21,4aly 0v€
13.03.2009 Glay, VRER Ryhmäajo 2100m Olympia-ajo 1. karsinta 4/12 25,2ake 800v€
12.03.2009 Blue Jay Trotters, Villit Tasoitusajo 1640m Talven Taistelija 2009 3/12 26,2aly 7 000v€
07.03.2009 Ravitalli Vaski, Villit Ryhmäajo 2100m 5/12 24,7ake 300v€
21.01.2009 Ravirata Blue Mile, VRER Tasoitusajo 2100m, alle 24,9 12/14 23,8ke 0v€
20.01.2009 Starberry, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 25,9 8/12 25,8ake 0v€
09.01.2009 Ravirata Ajaton, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 23,9, 5v+ 4/13 22,4aly 600v€
31.12.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 1609m, vs. yli 60 000v€, 6v+ 11/12 24,7ly 0v€
28.12.2008 Jymy, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 25,0 2/12 21,2ake 1 500v€
25.12.2008 PT Hennan Hepat, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 24,9 4/12 25,4ake 400v€
24.12.2008 Jymy, VRER Ryhmäajo 2100m Jymyn jouluäshoo 2008 7/11 23,2ake 0v€
16.12.2008 Starberry, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 25,9 hml 31,6 0v€
13.12.2008 Ravirata Ajaton, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 24,5 8/11 22,2aly 0v€
12.12.2008 Taikasumun Talli, VRER Tasoitusajo 2100m, alle 27,9 Synttärilähtö 1/16 24,2kexx 3 000v€
05.12.2008 Jymy, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 25,0 k - 0v€
30.11.2008 Jymy, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 25 Jymyäshoo III 10/12 23,9aly 0v€
27.11.2008 Ravitalli Vaski, VRER Ryhmäajo 3100m N.I.N. Rattopoika Muistoajo 3/12 25,9api 8 000v€
19.11.2008 Glay, VRER Ryhmäajo 2100m, vs. yli 42 000v€ 1/9 25,1ake 2 000v€
17.11.2008 Kerystonin Kartano, VRER Tasoitusajo 3100m, alle 24,0 e 6/15 31,8pi 375v€
16.11.2008 Noble Pacer Stud, VRER Tasoitusajo 2600m, alle 25,0 6/16 26,4ke 100v€
29.10.2008 Crimson, VRER Tasoitusajo 2100m, alle 25,4 15/15 35,1ke 0v€
26.10.2008 Agenda Trotters, VRER Ryhmäajo 1609m, 17,0-23,9 5/8 26,1aly 200v€
24.10.2008 Agenda Trotters, VRER Ryhmäajo 1609m, 17,0-23,9b 1/7 24,1aly 2 000v€
21.10.2008 Agenda Trotters, VRER Ryhmäajo 1609m, 17,0-23,9 3/8 24,2aly 600v€
20.10.2008 Ajaton & Tempo, VRER Ryhmäajo 2100m, vs. yli 50 000v€ 8/10 24,8ke 0v€
13.10.2008 Taikasumun Talli, VRER Ryhmäajo 1609m, 8-9v 11/12 29,4aly 0v€
12.10.2008 Kerystonin Kartano, VRER Ryhmäajo 3100m, alle 24,9 hll - 0v€
10.10.2008 Jymy, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 25,0 12/12 24,6akexx 0v€
01.10.2008 Jymy, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 28 Jymyäshoo II 2/12 20,6ake 1 500v€
29.09.2008 Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m, alle 24,0 hpl - 0v€
27.-28.09. Rt Pronssi, VRER Kuninkuuskisan kokonaistulokset 2/12 9.40,3 10 000v€
28.09.2008 Rt Pronssi, VRER Ryhmäajo 3100m, Kuninkuuslähtö III 8/12 27,4api 500v€
28.09.2008 Rt Pronssi, VRER Rhmäajo 1609m, o Kuninkuuslähtö II 2/12 22,3aly 5 000v€
27.09.2008 Rt Pronssi, VRER Ryhmäajo 2100m, o Kuninkuuslähtö I 4/12 24,6ake 2 000v€
10.09.2008 Loren, Villit Tasoitusajo 1609m Fin-Cup 5. osalähtö 7/12 25,4ly 0v€
08.09.2008 Kerystonin Kartano, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 24,0, 6v+ 1/9 22,8ake 2 500v€
02.09.2008 Raidallinen, VRER Tasoitusajo 2100m, alle 22,9 1/9 19,5ke 2 000v€
31.08.2008 RR Unikuva, VRER Ryhmäajo 1600m, alle 24,9 1/12 23,1aly 2 500v€
29.08.2008 Vaski, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 24,9 3/11 21,7ake 900v€
26.08.2008 RR Unikuva, VRER Ryhmäajo 2100m, vs. yli 30 000v€ 6/11 24,9ake 100v€
25.08.2008 Sarin Pientalli, Villit Tasoitusajo 1609m, alle 24,9 hlo - 0v€
28.07.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m, alle 25,0 4/16 25,5ke 600v€
27.07.2008 Ravitalli Vaski, VRER Tasoitusajo 1600m, alle 23,9 7/12 22,2aly 0v€
21.07.2008 Loren, VRER Tasoitusajo 1609m Fin-Cup 4. osalähtö 12/13 28,2ly 0v€
20.07.2008 RR Pronssi, VRER Tasoitusajo 2100m, 5-7v 3/16 27,6ke 500v€
19.07.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m, vs. 25 000-50 000v€ 10/16 27,8ke 0v€
18.07.2008 Kerystonin Kartano, Villit Ryhmäajo 1609m, alle 24,0 3/8 22,1aly 5 000v€
16.07.2008 Ravirata Silwer, VRER Tasoitusajo 3100m, alle 24,0, 5v+ 6/16 27,0pi 115v€
12.07.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m Ajattoman nopein sh-ori 12/12 24,7kex 0v€
11.07.2008 Loren, VRER Tasoitusajo 1609m Fin-Cup 3. osalähtö 8/11 25,7lyx 0v€
28.06.2008 Taikasumun Talli, VRER Ryhmäajo 2100m Oiva Cup -finaali hll - 0v€
25.06.2008 RR Pronssi, VRER Tasoitusajo 2100m, 5-7v hpl - 0v€
22.06.2008 RR Silwer, VRER Tasoitusajo 2100m, alle 25,0 10/15 26,6kexx 0v€
21.06.2008 Narrilaiva, VRER Tasoitusajo 3100m, 22,0-25,9 1/9 24,9pi 2 000v€
16.06.2008 Savitaival, VRER Ryhmäajo 2100m, vs. yli 20 000v€, 6v+ 1/9 24,9ake 1 600v€
12.06.2008 Taikasumun Talli, VRER Tasoitusajo 1609m Oiva Cup 3. osakilpailu 5/11 24,6ly 200v€
10.06.2008 Tempo & Foretoken, VRER Tasoitusajo 2100m, 20,0-24,0 aik. 5/16 23,3ke 200v€
08.06.2008 Loren, VRER Tasoitusajo 3100m, 6-9v 5/12 31,3pi 200v€
06.06.2008 Taikasumun Talli, VRER Tasoitusajo 2500m Oiva Cup 2. osakilpailu 3/12 24,2kp 800v€
01.06.2008 Ravirata Silwer, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 23,0 Suur-Sprintti 1/12 20,3aly 2 500v€
30.05.2008 Ravirata Ajaton, Villit Ryhmäajo 1609m, alle 25,0 2/12 22,9aly 5 000v€
28.05.2008 RR Pronssi, VRER Tasoitusajo 2100m, 5-7v 11/15 31,3kexx 0v€
24.05.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m Toukopoika 2008 9/12 25,1ke 0v€
23.05.2008 Raidallinen, VRER Tasoitusajo 2100m, 24,0-29,0 14/16 29,7ke 0v€
22.05.2008 PT Hennan Hepat, VRER Ryhmäajo 1600m, alle 24,9 1/12 23,3aly 2 500v€
20.05.2008 RR Unikuva, VRER Tasoitusajo 2100m, 5-7v k - 0v€
09.05.2008 Glaskopft, VRER Tasoitusajo 2100m, vs. 5 000-20 000v€ 1/16 28,0ke 2 200v€
08.05.2008 Ravihaipakka, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 25,0 Päälähtö -finaali 1/12 21,6ake 10 000v€
07.05.2008 Loren, VRER Tasoitusajo 1600m, 4-9v 12/16 36,0ly 0v€
06.05.2008 Ravihaipakka, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 25,0 3/9 23,0akex 1 800v€
04.05.2008 Ravihaipakka, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 25,0 Päälähtö 1/8 21,1ake 5 000v€
02.05.2008 Ravihaipakka, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 30,0 7/12 23,6akex 0v€
01.05.2008 Memory Trotters, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 27 3/7 22,8alyx 1 200v€
30.04.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m, vs. 1 000-15 000v€ 1/14 29,8ke 2 000v€
25.04.2008 Kerystonin Kartano, VRER Ryhmäajo 2100m,alle 24,9 10/12 25,9akex 0v€
20.04.2008 Starberry, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 30,0 2/12 24,0ake 1 700v€
17.04.2008 Ravitalli Raidallinen, VRER Tasoitusajo 2100m, 24,0-29,0 4/15 128,5kexx 400v€
16.04.2008 Narrilaivan, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 25,5 2/8 24,5aly 1 800v€
11.04.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m, 28,1-32,0 10/12 29,8ke 0v€
07.04.2008 Sarin Pientalli, VRER Tasoitusajo 2100m, 25,0-29,9 12/16 29,7kex 0v€
06.04.2008 RR Unikuva, VRER Tasoitusajo 2600m, 26,0-30,0 1/16 30,3kp 1 000v€
01.04.2008 Ravitalli Pelimerkki, VRER Tasoitusajo 2100m, 26,0-29,9 15/15 29,5kex 0v€
31.03.2008 Sarin Pientalli, VRER Ryhmäajo 2100m, yli 28,0, 5v+ 8/8 33,7akexx 0v€
30.03.2008 RR Unikuva, VRER Tasoitusajo 2100m, 5-7v 5/15 27,7ke 200v€
29.03.2008 RR Pronssi, VRER Tasoitusajo 2100m, yli 30,1 7/16 36,4kexx 50v€
11.03.2008 Ravirata Silwer, VRER Ryhmäajo 1609m, 4-5v 2/10 1.37,8alyx 990v€
09.03.2008 Ravitalli Loisto, Villit Tasoitusajo 2100m, vs. alle 4 000v€ 7/11 43,9ke 0v€
08.03.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m, 5-6v 5/14 28,7kex 200v€
05.03.2008 RR Pronssi, VRER Tasoitusajo 2100m, 5-7v hll - 0v€
29.02.2008 Orilammentalli, VRER Ryhmäajo 2100m, 29,1-33,0, 5v+ 7/12 33,6ake 0v€
28.02.2008 RR Unikuva, VRER Tasoitusajo 2600m, 4-5v 12/12 44,7kp 0v€
27.02.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m, 28,1-33,0, 4v+ 10/10 29,9ke 0v€
17.02.2008 RR Pronssi, VRER Tasoitusajo 2100m, 5-7v 1/16 31,3kexx 1 200v€
15.02.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m, vs. alle 10 000v€, 4v+ 9/11 28,8kex 0v€
05.02.2008 Los Croft, VRER Tasoitusajo 2100m, 3-4v 7/16 36,6ke 250v€
28.01.2008 Sarin Pientalli, VRER Tasoitusajo 2100m, 3-6v. 5/16 36,5ke 100v€
27.01.2008 Los Croft, VRER Tasoitusajo 2100m, 3-4v 9/16 39,7ke 0v€
13.01.2008 RR Pronssi, VRER Tasoitusajo 2100m, 3-4v 6/16 42,9ke 50v€
09.01.2008 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 2100m, 4v 7/14 43,9kex 100v€
06.01.2008 Taikasumun Talli, VRER Tasoitusajo 2100m, 3-4v hll - 0v€
31.12.2007 Ravirata Ajaton, VRER Tasoitusajo 1609m, 4v 13/16 48,9ly 0v€
26.12.2007 Loren, Villit Tasoitusajo 2100m, 3-5v 3/10 30,8ke 600v€
20.12.2007 RR Pronssi, VRER Tasoitusajo 2100m, 3-4v 7/16 46,5kexx 50v€
14.12.2007 Fanny, VRER Tasoitusajo 2100m, 3-4v enn. ol. 2/12 1.43,2ke 300v€
07.12.2007 Ravirata Noppee, VRER Ryhmäajo 1609m, 3-4v k - 0v€
06.12.2007 Ravirata Agenda, VRER Tasoitusajo 2100m, 3-4v 2/13 42,0ke 1 000v€
02.12.2007 Ravirata Gloria, VRER Ryhmäajo 1600m, 3-4v enn. 7/7 43,7aly 0v€
29.11.2007 Ravirata Ajaton, Villit Ryhmäajo 2100m, vs. alle 3 000v€ 1/10 46,1ake 1 600v€
25.11.2007 Orilammentalli, VRER Tasoituajo 2100m, 3-4v. enn. ol. hll - 0v€
22.11.2007 Hakaniemen Ravurit, VRER Tasoitusajo 2100m, aloit. 3v 9/10 51,3kex 0v€
19.11.2007 Ravitalli Agenda, VRER Tasoitusajo 2100m, 3v, avoin 2/6 40,5ke 500v€
01.11.2007 Koelähtöravit, VRER Koelähtö. Tasoitusajo 2100m Hyv 53,6ke 50v€
15.10.2007 Koelähtöravit, VRER Koelähtö. Tasoitusajo 2100m hpl Hyl 0v€


© 2005-2012 Hessi VR
Virtuaalitalli / Sim-game stable