Xenoblood

Lempinimi: Xeno
Sukupuoli: Ori
Syntynyt: 01.02.2012 (Ikä: 29v, 01.02. --> 30v)
Väri: Ruunikko
Merkit: Oej tkvsk, vej rv, otj vsk, vtj psk
Rotu: Ranskanravuri
Säkä: 168 cm

Käyttö: Siitos
Ennätykset: 10,1aly - 16,3ke
Statistiikka: 68 6-8-7
Voittosumma: 204 015v€
Palkinnot: 2 loimea ja pokaali

Omistaja: Kerystonin Kartano
Kasvattaja: Kerystonin Kartano

Vuoden lämminverinen siitosori VRER:n Ravigaalassa 2015
Vuoden komeetta VRER:n Ravigaalassa 2012
VRER-Champion 525 pisteellä
Virtuaaliderby-voittaja 2012

Fasterajo-voittaja 2013
Viisivuotisrevanssin toinen 2012
Nordic Dream Meeting toinen 2013
the Red Alert toinen 2013
Sprint Test toinen 2013Hevosen © Hessi Van Roolf


Luonne

Xeno on kuuma ja säpsy ori, joka stressaa uusista tilanteista ja paikoista. Raveissa tallialueella se on hyvin rauhaton eikä halua seistä paikoillaan katoksella, mutta päästessään radalle purkamaan energiaa ori rauhoittuu ja juokseminen sujuu hyvin. Xenolla on kova loppukiri, mutta kesken matkan ori saattaa lopettaa juoksemisen joutuessaan pussiin. Kun oriilla on ulkoradalla vetävä selkä tai kärjessä ollessaan joku rinnalla, ori juoksee loppuun asti. Stressistä tulevat mahahaavat ovat oriin ainainen ongelma, mitkä vaikuttavat myös paljon Xenon menestykseen radoilla. Niiden ja pienten jalkavaivojen takia oriita ei voi massakilpailuttaa, vaan lähdöt ja kilpailupaikat on valittava harkitusti.

Monenlaiset hoitotoimenpiteet ovat Xenolle tuttuja eikä ori mistään hetkahda. Valjastaminen onnistuu helposti oriin ollessa irtonaisena käytävällä rauhalliseen aikaan, mutta kiireiseen aikaan päivästä ihmisten kulkeminen käytävällä sekä muut hevoset saavat oriin säpsyilemään. Kun kärryt ovat perässä, ori lähtee heti vauhdilla liikkeelle ketjujen irrotessa, joten avustaja on aina tarpeen. Kävelylenkit ovat Xenolle vaikeita, koska oriilla on kamala kiire ja hyvässä kunnossa ollessaan Xenolle kertyy paineita paljon. Metsälenkeillä se säikkyy helposti eikä ravi ole niin sujuvaa, mutta radalla Xeno keskittyy täysin juoksemiseen, mikä saa sen välillä unohtamaan ohjastan.Sukutaulu

isälinja Fraîcheur de Glace – emälinja Celisé de Grifaé

Isä
Qualifié Luned
11,3aly - m17,3ake
vs. 75 700v€
Ii. Fraîcheur de Glace
15,5 vs. 13 650v€
Iii. Glacé Coeur
Iie. Friand de Force
Ie. Transit Swan
16,1 vs. 12 900v€
Iei. Eclair Vrie
Iee. Jamb Swan
Emä
Déterminé Railot
16,1ke vs. 19 290v€
Ei. Ramses d'Athée
13,1a vs. 227 720v€
Eii. Creole Josselyn 15,0a
Eie. Vienna
Ee. Celisé de Grifaé
15,2aly vs. 20 650v€
Eei. Èfertiden 11,8
Eee. Alishéé Armount 14,6


Päiväkirja

08.03.2016
Xeno valittiin VRER:n Ravigaalassa Vuoden lämminveriseksi siitosoriksi 2015! Ori kiittää äänestäneitä ja toivoo tamman omistajien tuovan tammoja kylään.

13.09.2014
Hetken on ollut hiljaisempaa astutuspuuhista, mutta pitkästä aikaa ori pääsi toimiin ja tuloksena syntyi Burnoutiin orivarsa Unmellow Yellow. Toivottavasti orivarsasta tulee samanlainen juoksija kuin vanhemmista sisaruksistaan.

12.07.2014
Xeno pääsi käymään raviradalla, kun se kävi esittelemässä Fasterajon osallistujat kotiradallaan. Kovasti olisi Fasterajo-voittaja vuosimallia 2013 halunnut päästä joukkoon juoksemaan, mutta tie kävikin pois raviradalta heti lyhyen visiitin jälkeen.

17.05.2014
Leppoisat siitosoripäivät jatkuvat. Xeno alkaa ilmeisesti tajuta, että raviura on takanapäin: ori ei enää hingu vauhdikkaita spurtteja saatikka ole lentoon lähdössä. Varsat ovat näyttäneet lupaavilta.

18.11.2013
Xeno on saanut käydä pukilla astutuspuuhissa, ja oriilla onkin tällä hetkellä neljä varsaa. Kotitallissa oleva Divine Xanthia on näyttänyt hyvältä, mutta varsasta on ilmeisesti tulossa iso, minkä takia sen kanssa ei pidetä kiirettä radoille pääsyn kanssa.

25.10.2013
Xeno on saanut nauttia päivistään tarhailemalla ja käymällä metsälenkeillä niin ajamalla kuin ratsastaen. Ori ei ole vielä sisäistänyt sitä, että raviura on takanapäin: lenkeillä ori painaa ohjille ja vaatii vauhtia sekä raviradan risteyksessä yrittää kovasti lähteä radalle hiittaamaan. Ratsastuslenkeillä Xeno on hieman rauhallisempi. Kävelytyskoneeseen ori pääsee puoleksi tunniksi niinä päivinä, jolloin sitä ei liikuteta.

26.09.2013
Oriin raviura päättyi Virtuaalimestaruuteen 25.9.2013. Ikä selkeästi painoi oriin viimeisellä kaudella, koska Xenon juoksut eivät kulkeneet. Autumn Racessa ori lähti kankeasti auton takaa eikä syttynyt enää loppukiriin. Virtuaalimestaruuden karsinnassa ja finaalissa voltista lähteminen osoittautui hankalaksi - mikä onkin aina ollut tiedossa - ja ori kangistui finaalissa loppusuoralla pahoin. Tämän jälkeen todettiin, että on parempi siirtää ori siitokseen. 9-vuotiskauden statistiikka on 5: 0-1-0 ja voittosumma 4 900ve.

26.08.2013
Xenolla ilmeni Nordic Dream Meeting -finaalin jälkeen vaivaa vasemmassa takapolvessa, jota onkin bliistrattu sekä piikitetty. Ongelmallinen oikea etupolvi on pysynyt kunnossa. Viiden url-kuukauden (31.7.-21.8.) taukoilun jälkeen ori palasi radoille, ja tuli tauolta viidenneksi kovalla ajalla 11,9aly. Tämän jälkeen ori piti vahvasti toiseksi peruslähdössä, mutta oriin kisaura alkaa olla lopussa.

31.07.2013
Unelmista tuli totta, kun Xeno kiri toiseksi Nordic Dream Meeting -finaalissa. Vaikka auton takaa lähdettiin hitaasti liikkeelle, kiriin lähdettyään ori tuli ahneesti kolmatta rataa pitkin ja puristi loppuun saakka, mutta ei saanut kukistettua voittajaa ja jäi pään mitan voittajasta. Tätä ei kuitenkaan murehdita, sillä ori teki kaikkensa ja toiseksi tuleminen suurimmassa lämminverikisassa on jo voitto itsessään. 8-vuotiskauden statistiikka on säästeliään starttaamisen jälkeen 5: 1-2-1 ja voittosumma 49 500ve. Ennätys parani lukemiin 10,1aly: tämän kovempaa ori tuskin päsee.

18.07.2013
Xeno on mukana Nordic Dream Meeting -finaalissa! Elite Trotista ei päästy jatkoon, mutta Sprint Testissä ori kiri jälleen hurjasti toiseksi alun laukan jälkeen ja lunasti samalla paikan finaaliin. Tämän jälkeen ori keskittyi taas hetken huilimaan ja osallistui kotiradan arvokilpailuun Fasterajoon, jonka ori vei leikiten ja tienasi 15 000veuroa siinä samalla. Nyt Xeno on kotona valmistautunut koitokseen, mutta starttaa vielä 19. päivä viimeistelystartin, jonka jälkeen 30. päivä on itse NDM-finaali. Tämän jälkeen katsotaan uran jatko.

12.06.2013
Xeno on keskittinyt viime aikoina vain arvo- ja suurkilpailuihin eikä sillä enää starttailla kovin montaa kautta. Ranskalaisten Charigné Dubois Memorial meni aivan lyttyyn oriilta, kun sillä oli paikat niin jumissa, ettei juokseminen vain yksinkertaisesti onnistunut sekä veriarvoissa oli pientä häikkää. The Red Alerttiin Xeno kuitenkin saatiin kuntoon ja ori palkitsi tulemalla sähäkällä loppusuoran kirillä toiseksi ja jatkoon. Kesäkuninkaallisissa orin juoksu oli keskinkertaista, minkä takia ori saa huilia ja treenata rauhassa kotona Elite Trotiin saakka. 7-vuotiskauden statistiikka on 15: 1-1-3 ja voittosumma 13 450ve, mikä ei nyt kovin hyvältä näytä. Katsotaan, kestääkö Xeno miten Nordic Dream Meetingissä.

10.05.2013
Kausi on alkanut hyvin: suoraan tauolta Xeno tuli kolmanneksi ja paransi ennätystään lukemiin 12,7aly, kun taas seuraavassa startissa ori jäi kovassa vauhdissa neljänneksi, mutta paransi entisestään ennätystään, joka on nyt 11,2aly! Huima kauden aloitus verrattuna kahteen edelliseen kauteen, kun ori on vaan junnannut paikoillaan eikä ole vauhdissa pysynyt mukana. Kauden ensimmäinen voitto tuli kolmannessa startissa, mutta voitto oli hyvin tiukka ja voittaja selvisi maalikameran kuvasta. Xeno on kunnossa, joten suuntaamme Nordic Dream Meetingiin ja toivomme oriin säilyvän ehjänä ja vauhtien pysyvän samana.

19.04.2013
Aikaisempien jalkavaivojen takia oriilla on varovaisesti starttailtu kuluneena url-vuotena, vain kuusi starttia, mutta menestys on ollut kohtalaista vaikkakin hyvin ailahtelevaa. Statistiikka kuusivuotiskaudella on 6: 1-2-0, voittosumma 9 500ve ja uusi ennätys 13,3aly tuli kauden viimeisessä startissa, vaikka ori lähti auton takaa laukalla liikkeelle ja jäi muista jälkeen eikä näin ollen ehtinyt kuin vasta seitsemänneksi maaliin vajaan mailin matkalla. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa treenitauon jälkeen 7-vuotiskaudella kohti kovempia sarjoja ja kenties Nordic Dream Meetingiä, jos onni suo ja Xeno pysyy ehjänä.

13.03.2013
Xeno palasi tänään tauolta tositoimiin ja sijoittui toiseksi tasavahvan juoksun jälkeen. Startin jälkeen jalkakin toipui normaalisti. Hoppua ei kuitenkaan ole seuraavaan starttiin, vaan sopiva sarja on vasta 20.03 Burnout Stablessa, jonne ori lähtee kokeilemaan onneaan.

27.02.2013
Kauaa ei saatu riemuita oriin menestystä, kun huonosti menneen 26. päivän startin jälkeisenä aamuna oriilla oli oikea etujalka normaalia enemmän turvonnut. Xeno vietiin varmuuden vuoksi klinikalle, koska pari muutakin hevosta oli sinne menossa. Jalka tunnusteltiin ja ultrattiin, mutta mitään pahempaa ei löytynyt. Xeno kuitenkin siirtyi kisatauolle vain kahden startin jälkeen.

16.02.2013
Xenon ravi on ollut kankeaa eikä ori ole kulkenut todellakaan niin kuin pitäisi. Oriita hierottiin ja venyteltiin, mutta tulosta ei tullut, vaan vauhdit pysyivät hitaina eikä ori millään pysynyt muiden tahdissa mukana. Xeno piti vajaa pari url-kuukautta taukoa (8.-15.2), jonka aikana sitä uitettiin ja treenattiin eri tavalla sekä alettiin käyttää solariumissa. Tauon jälkeen ori palasikin virkeänä radoille ja vastoin odotuksia otti voiton heti tauon jälkeisessä startissaan.

20.01.2013
Viisivuotisrevanssissa Xeno oli toinen ja sitä seuraavassa startissa se paransi ennätyksen lukemiin 14,6a, mutta nyt pari viimeistä starttia on mennyt penkin alle pahemman kerran: ori on ollut todella kankea eikä ole kulkenut mihinkään. Nyt ori hierotaan ja huolletaan seuraaviin startteihin, katsotaan sitten josko se johonkin kulkisi.

15.12.2012
Derbyn jälkeen vauhti on hidastunut eikä menestystä ole tullut. Osasyynä voitaneen sanoa, että volttaaminen ei ole Xenon parhaimmistoa: isolla oriilla on vaikea kääntyä tietyillä lähtöradoilla, minkä takia se saa huonon lähdön eikä sitten aivan takajoukoista vauhti riitä mihinkään. Xeno kun ei ole mikään hurja sprintteri. Ryhmäajoissa ori on pärjännyt paremmin, kun lähtö onnistuu ongelmitta. Tasoitusajoista aletaan siis tinkiä ja katsotaan, josko oriille löytyisi tarpeeksi sopivia sarjoja.

27.11.2012
Mahdottomasta tuli totta! Xeno voitti nimittäin derbyn, ja millä juoksulla! Jo derbykarsinassa ja selectionissa ori väläytti uskomatonta kestoaan ja kiriään, kun ori keskijoukoista tykitti voittokamppailuun, mutta derbyfinaalissa ori näytti pystyvänsä ihmeisiin kun vain haluaa. Lähtökiihdytys Xenon kanssa otettiin tosissaan, mutta johtopaikka ei heltinyt ja ori jäi kuolemanpaikalle junnaamaan. Ori kesti kuitenkin tässä vaikeassa paikassa juoksun hyvin, ja viimeisen takasuoran lopussa Xenon kanssa päästiin kärkeen, jossa ori kuitenkin joutui vielä vastaamaan rinnalle tulevalle loppuun saakka, mutta se kesti rääkin hyvin ja voitti. Usko jo tähän tapaukseen meinasi mennä, kun menestystä ei tullut ja ravi alkoi haparoida, mutta tosipaikan tullen Xeno näköjään pystyy mihin tahansa. Yllätysvoittaja todellakin.

01.10.2012
Kolmivuotiskausi alkoi lupaavasti Starberryssä puhtaalla juoksulla ja uudella reippaalla ennätyksellä, mutta seuraavassa startissa ravi oli haussa - voltista lähdettiin laukalla, onneksi lyhyellä sellaisella ja muiden matkassa pysyttiin. Toinen laukka tuli kierroksen täyttyessä. Tästä huolimatta ori taisteli itsensä sinnikkäästi kolmanneksi hurjalla loppusuoran kirillään. Kasvukivut ovat kuitenkin haitanneet Xenon juoksuja, ja pian oriille tulikin hylkäys. Kausi ei mennyt aivan putkeen, mutta ottaen huomioon kuinka oriin kasvu oli kesken se oli ihan hyvä kausi. Loppuvuoden ori huili ja keskittyi kotona treenailuun.

02.08.2012
Xenon kanssa aloitettiin rauhallisesti raviura opetus- ja koelähdön suorittamisella 2-vuotiskauden alussa sekä yhdellä startilla, jossa ori sijouttui rahoille. Oriista tulee iso, ja se on kasvanut hitaasti, minkä takia tultiin siihen tulokseen, ettei oriilla enempää 2-vuotiaana startakaan, vaan antaa sen kasvaa kaikessa rauhassa. Nyt se on saanut paljon tarhailla pihatossa, käyty välillä kärryjen kanssa ajelemassa ettei kärryjen edessä käyttäytyminen unohdu tyystin sekä uitettu paljon. 3-vuotiskausi alkaa kolmas elokuuta Starberryssä, katsotaan miten poika pärjää. Nyt olisi tärkeintä pysyä puhtaiden juoksujen linjalla ja saada pojalle rutiinia alle.Jälkeläiset

Syntynyt Sukupuoli Nimi Emä Omistaja/asuinpaikka
01.12.2016 Ori Crownless Ach - ei enn., 0v€ Empress Ach Aken ravitalli
05.02.2016 Ori Dieu En Colère - 14,1aly, 22 300v€ Trop d'Amour Tue Kerystonin Kartano
27.01.2015 Tamma Harlequin Greene - 13,8aly, 119 835v€ Frostbite Burnout Stable
01.12.2014 Tamma Radical D'Amour - 10,4aly, 295 700v€ Citrus My Spookiness
12.09.2014 Ori Unmellow Yellow - 11,2ake, 101 655v€ Frostbite Ravitalli Repola
19.05.2014 Tamma My Xena - 15,8ake, 17 450v€ One Of Us Miseryn ravitalli
02.02.2014 Ori My Xaver - 10,5aly, 115 220v€ One Of Us Kerystonin Kartano
15.11.2013 Tamma Dragonfire Ach - 11,7ake, 81 830v€ Phoenix Luned Snilli Trotters
31.10.2013 Ori Zaxane Gone - 12,5ake, 54 720v€ Tierra's Janna Sabina, AGR Stables
28.10.2013 Ori Xenotan Gone - 17,2ake, 10 500v€ Donata North Satu, Satanen
03.09.2013 Tamma Divine Xanthia - 11,9aly, 134 900v€ Celesté Dan Kerystonin Kartano


Kilpailukalenteri

Päivä Paikka, alaisuus Lähtö Sija Aika Palkinto
25.09.2013 Aken ravitalli VRER Tasoitusajo 2600m Virtuaalimestaruus
12/16
17,6kpx 0v€
25.09.2013 Aken ravitalli VRER Tasoitusajo 2100m Virtuaalimestaruus kars.
7/12
15,7ke 0v€
15.09.2013 Ravitalli Ranta Villit Ryhmäajo 1609m Autumn Race
5/8
14,5aly 0v€
26.08.2013 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 1609m, alle 14,9 2/12 12,4aly 4 000v€
22.08.2013 Burnout Stable, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 14,9 5/12 11,9aly 900v€
30.07.2013 Kerystonin Kartano, VRER Ryhmäajo 1609m NDM-finaali 2/12 10,6aly 30 000v€
19.07.2013 North Stable, Villit Ryhmäajo 1600m, alle 12,0 Breeders Cup 3/8 11,2aly 1 000v€
06.07.2013 Kerystonin Kartano, Villit Ryhmäajo 1609m, alle 14,0 Fasterajo 1/7 11,9aly 15 000v€
25.06.2013 Ravitalli Ikirouta, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 13,0 Sprint Test 2/12 10,1alyx 3 500v€
24.06.2013 Kerystonin Kartano, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 14,0 Elite Trot 5/7 13,3aly 0v€
29.05.2013 VRKK, VRKK Ryhmäajo 2300m, alle 13,9 Kesäkuninkaallinen 6/12 13,6ake 1 000v€
28.05.2013 VRKK, VRKK Ryhmäajo 2300m, alle 13,9 Kesäkuninkaallinen 3/12 12,6akex 1 000v€
27.05.2013 Starberry, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 14,0 the Red Alert 2/6 12,2aly 2 500v€
25.05.2013 AGR Stables, Villit Ryhmäajo 2100m 6/8 17,0ake 0v€
24.05.2013 Susiraja, VRER Ryhmäajo 2100m, alle 13,9 7/12 13,6akex 0v€
23.05.2013 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 1609m, 5v+ Charigné Dubois Memorial 9/10 16,5aly 0v€
17.05.2013 Ravialli Ikirouta, VRER Ryhmäajo 1609m, alle 14,0 Chrystal Mile HPL - 0v€
17.05.2013 Bulevardi, Villit Ryhmäajo 1609m, alle 13,0 6/12 13,0alyx 150v€
12.05.2013 AGR Stables, Villit Tasoitusajo 2600m, alle 14,9 Herrasmieskamppailu 7/16 14,8kp 0v€
12.05.2013 VRKK, VRKK Ryhmäajo 2300m, alle 13,9 Kesäkuninkaallinen 3/12 11,8ake 1 000v€
10.05.2013 Ravitalli Sisu, Villit Ryhmäajo 1600m, alle 15,4 4/12 13,3aly 800v€
08.05.2013 Ravitalli Sisu, Villit Ryhmäajo 1600m, alle 15,4 1/12 13,0aly 4 000v€
06.05.2013 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 14,9 5/12 12,6akex 1 000v€
06.05.2013 Ravitalli Sisu, Villit Ryhmäajo 1600m, alle 15,4 4/12 11,2aly 800v€
04.05.2013 Ravitalli Sisu, Villit Ryhmäajo 1600m, alle 15,4 3/12 12,7aly 1 200v€
19.04.2013 Loster, Villit Ryhmäajo 1600m, alle 16,9 7/12 13,3alyx 0v€
10.04.2013 Susiraja, VRER Ryhmäajo 2100m, o, 14,0-16,9 2/12 15,5ake 800v€
31.03.2013 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 14,9 1/8 14,0ake 5 000v€
26.03.2013 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 14,9 4/8 15,3akex 2 000v€
20.03.2013 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 14,9 8/9 15,3ake 0v€
13.03.2013 VRKK, VRKK Ryhmäajo 2500m,14,0-16,9 2/9 16,4akp 1 700v€
26.02.2013 Guard Trotting Team, VRER Ryhmäajo 1600m, 14,0-16,9 7/12 17,9alyx 0v€
16.02.2013 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 2100m, alle 14,9 1/10 14,2ake 5 000v€
07.02.2013 Ravitalli Ikirouta, Villit Ryhmäajo 2100m, 14,0-16,9 10/12 15,6akex 0v€
04.02.2013 Ravitalli Ikirouta, Villit Ryhmäajo 2100m, 14,0-16,9 10/11 17,4ake 0v€
31.01.2013 Ravitalli Ikirouta, Villit Tasoitusajo 2100m, 14,0-16,9 11/13 16,3ke 0v€
28.01.2013 Ravitalli Ikirouta, Villit Ryhmäajo 2100m, 14,0-16,9 7/11 16,1ake 0v€
26.01.2013 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 2100m, 15,0-16,9 5/9 16,3akex 1 000v€
24.01.2013 Ravitalli Ikirouta, Villit Ryhmäajo 2100m, 14,0-16,9 10/10 15,4ake 0v€
21.01.2013 Ravitalli Ikirouta, Villit Ryhmäajo 2100m, 14,0-16,9 4/10 14,9ake 2 000v€
20.01.2013 RaPu, Villit Tasoitusajo 2100m, 14,3-14,7 6/7 15,6ke 0v€
20.01.2013 Burnout Stable, Villit Ryhmäajo 2100m, 15,0-16,9 HPL - 0v€
19.01.2013 Ravitalli Ikirouta, Villit Ryhmäajo 2100m, 14,0-16,9 8/8 15,5ake 0v€
17.01.2013 Ravitalli Ikirouta, Villit Ryhmäajo 2100m, 14,0-16,9 3/10 14,6ake 800v€
29.12.2012 Kerystonin Kartano, VRER Ryhmäajo 2600m Viisivuotisrevanssi 2/6 15,1akp 3 500v€
24.12.2012 RaPu, VRER Ryhmäajo 1600m, 15,0-17,9 HLL - 0v€
20.12.2012 Ravatellen, Villit Ryhmäajo 1600m, 14,0-18,0 5/10 15,8alyx 500v€
18.12.2012 Aken ravitalli, Villit Ryhmäajo 1600m, 15,0-17,9 8/11 17,4aly 0v€
12.12.2012 Taikasumun talli, VRER Tasoitusajo 2500m, 4-5v 6/11 17,1kp 140v€
10.12.2012 RaPu, VRER Ryhmäajo 1600m, 15,0-17,9 4/12 16,8aly 300v€
30.11.2012 Starberry, Villit Ryhmäajo 1600m, 15,0-17,9 3/12 16,5aly 600v€
30.11.2012 Mystic Cloud, VRER Tasoitusajo 2100m, 15,0-17,9 15/15 17,2ke 0v€
29.11.2012 Mystic Cloud, VRER Tasoitusajo 2100m, 15,0-17,9 11/16 18,4kexx 0v€
26.11.2012 VRER, VRER Ryhmäajo 2600m, 4v Derbyfinaali 1/12 15,5akp 100 000v€
24.11.2012 Aken ravitalli, Villit Ryhmäajo 1600m, 15,0-17,9 4/10 17,0aly 190v€
21.11.2012 VRER, VRER Ryhmäajo 2600m, 4v Derby Selection 2/9 15,9akp 4 000v€
17.11.2012 VRER, VRER Ryhmäajo 2600m, 4v Derbykarsinta II 1/12 16,0akp 8 000v€
03.11.2012 Aken ravitalli, Villit Ryhmäajo 1600m, 15,0-17,9 10/12 17,6aly 0v€
01.11.2012 Mystic Cloud, Villit Tasoitusajo 2100m, 15,0-17,9 K - 0v€
22.10.2012 Starberry, VRER Ryhmäajo 1600m,yli 18,0 5/12 18,7aly 100v€
15.10.2012 Acstream, VRKK Ryhmäajo 1600m, 3-4v 8/12 16,8aly 0v€
13.10.2012 Loster, Villit Tasoitusajo 2100m, yli 18,0 4/5 21,1kex 0v€
01.10.2012 Taikasumun talli, VRER Ryhmäajo 1600m, 18,0-21,9 9/10 18,7aly 0v€
02.09.2012 Icengard Racing, VRER Tasoitusajo 2100m, 3v 8/16 21,8ke 5v€
26.08.2012 Aken ravitalli, VRER Ryhmäajo 1609m, 3-4v, Suomessa synt. HYL - 0v€
05.08.2012 Icengard Racing, VRER Tasoitusajo 2100m, 3v 3/13 18,6kexx 250v€
03.08.2012 Starberry, VRER Ryhmäajo 1600m, yli 18,0 6/12 19,9aly 180v€
17.07.2012 Starberry, Villit Ryhmäajo 1600m, 2v 6/12 23,1ke 120v€
01.07.2012 Koelähtöravit, VRER Koelähtö 4. Tasoitusajo 2100m Hyv 23,1ke 50v€
15.06.2012 Koelähtöravit, VRER Opetuslähtö 1. Tasoitusajo 2100m Hyv 36,7ke 50v€


Tämä hevonen on virtuaalihevonen / This horse is a sim-game horse