Tervetuloa virtuaaliselle ravitallille

Olet löytänyt tiesi virtuaaliseen ravitalliin Ravaavat Kermakakut. Talli on Kerystonin Kartanon tytärtalli, jonka omistaa virtuaaliosakeyhtiö Kerystonin Kartano. Talvella 2015 virtuaaliosakeyhtiön hallituksen kokouksessa tuli päähänpisto, että maatalousoppilaitoksen oppilaat tarvitsevat uuden opetusympäristön Kerystonin Kartanon lisäksi. Näin annettiin pienelle innokkaalle oppilasporukalle tehtäväksi tallin perustaminen, mihin kuului paljon paperitöitä, kuten rahoituksen ja toiminnan aloituslupien hankintaa, jonka silloiset oppilaat hoitivat osana projektiaan. Oppilaat saivat myös vapaasti päättää tallin nimen. Tallirakennusta ei onneksi tarvinnut rakentaa, sillä Pölypunkkimaan raviradalta otettiin käyttöön tyhjä ratatalli.

Tallin toimintaan kuuluu ravureiden treenaaminen ja kilpailuttaminen ravikilpailuissa. Hyvä hoito ja huolenpito takaavat sen, että kermakakkumme menestyvät ravikilpailuissa, joten tallin toiminnasta vastaavat maatalousoppilaitoksen aktiivisimmat ja innokkaimmat oppilaat. Hevosia ja poneja hoidetaan ja treenataan yksilöllisesti, jotta päästään parhaimpaan lopputulokseen. Kullakin hevosella ja ponilla on hoitaja, joka vastaa suojattinsa huolenpidosta. Yhdellä oppilaalla on kahdesta neljään hevosta tai ponia vastuullaan. Treeniohjelmien suunnittelusta vastaa tallimestari yhdessä oppilaiden kanssa. Hevoset ja ponit kilpailevat KeKa-raviseuran alaisuudessa.

Tallissa on 15 karsinapaikkaa, ja se on kauimmainen ratatalli raviradalla. Tallissa on kolme pesupaikkaa, solarium ja neljän hevosen kävelykone. Pihapiirissä on kuusi hiekkatarhaa, minkä lisäksi hieman kauempana on yksi tarha, joka jaetaan toisen ratatallin kanssa. Valmennusmaastot ovat loistavat, sillä Pölypunkkimaan raviradan lisäksi lähellä on 1500 metrin hiittirata, 900 metrin mäkitreenitie sekä muita metsäteitä kilometrikaupalla. Uittopaikka on kilometrin päässä. Lähellä ovat myös eläinlääkäri- ja kengityspalvelut, jotka ovat osa Pölypunkkimaan ravikeskusta.

Toivottavasti viihdyt ravaavien kermakakkujen seurassa ja tulet uudelleen.
Terveisin, ylläpitäjä Hessi Van Roolf
keryston_k(a)luukku.com

Vieraile myös Kerystonin Kartanossa.

Päivitykset

26.03.2017
Talli ja hevoset palaavat tauolta kilparadoille. Tallissa riehui pidemmän aikaa kunnon hevosflunssa, jolloin hevoset joutuivat pakosta olemaan tauolla ja palautumaan taudista. Jätski varsoi tammavarsan, joka sai nimekseen Hemaiseva Hedelmä, tutummin Hette. Hette muutti vieroituksen jälkeen talliin, kun hevosflunssa oli saatu taltutettua ja talli puhdistettua.

27.11.2016
Ana on juossut hyvin tällä kaudella, ja ori oli toinen Aken ravitallin järjestämässä Hokkus Pokkus Tonnilla tienaten 1500 veuroa! Tatu on aloittanut raviuran ahkerasti laukkaamalla, mutta maaliin saakka ori on tullut vaikkakin ilman palkintorahoja. Patukka on palannut tauolta hyvin ja on selvästi tervehtynyt jalkavaivoistaan. Rumpe selvitti hienosti tiensä Derbyyn voittamalla karsinnan, mutta finaalissa ori taipui seitsemänneksi. Loistava saavutus silti huonosta nelivuotiskaudesta huolimatta. Maakarin kanssa haetaan vielä oikeita varusteita, joten menestystä ei ole tullut. Ori on kuitenkin toistaiseksi ollut hyvin ravivarma ja kypsä.

Vanhat päivitykset