Etusivu | Kilpailukutsut | Ravirata | Uutiset

16.07.2012: Classic Pace ja Viekser Muistoajo samoissa raveissa

Elokuun 7. päivä juostaan jälleen isommat ravit, jossa peitsarit ottavat mittaa toisistaan peitsarien arvostetuimmassa ja jo vuodesta 2007 saakka juostussa VRER:n suurkilpailussa, Classic Pacessa, sekä suomenhevoset huippuori Viekserin Muistoajossa. Viekserin Muistoajo järjestetään ensimmäistä kertaa Kerystonin Kartanon raviradalla, kun taas Classic Pace järjestetään puolestaan toista kertaa. Viime vuonna voittajaksi kapusi tamma Devin Stain, kuka voittaa tänä vuonna arvostetuimman tittelin itselleen? Tule näkemään ja kannustamaan omasi voittoon!


17.03.2011: Peitsariraveja Kerystonin Kartanon raviradalla

Kerystonin Kartano ryhtyy tukemaan peitsarikasvatusta ravien järjestämisen muodossa. Projekti alkaa ensi kuussa, jolloin luvassa on kolmet rajattomat peitsariravit. Lähtöjä on kolme, joista yksi on 2-vuotiaille peitsareille ja loput vanhemmille peitsareille.


23.07.2010: Pikkupelmannin voitto ensimmäistä kertaa kotiradalle

Ensimmäistä kertaa Pikkupelmann -ajon historian aikana voitto tuli kotiradalle. Rallin Tomu lähti tahmeasti liikkeelle auton siivekkeiden takaa, mutta päätöskierroksen alussa ori rynni väkipakolla johtopaikalle ja karkasi muilta kilpakumppaneilta viimeisessä kaarteessa. Toiseksi punnersi tamma Karhutar, jota seurasi kaukana Saltan Kruununprinssi.

Fasterajossa koettiin vauhdin hurmaa ja rataennätys oli vaarassa korjaantua uusiin lukemiin uudelle hevoselle, mutta Boomerang Loisto sai vielä pitää rataennätyksen hallussaan. Illusion Yep voitti tyylipuhtaasti tämän vuoden Fasterajon, mutta kymmenys jäi rataennätyksen (ja Fasterajon kovimman kisa-ajan) selättämisestä. Mischievous Mike joutui maalisuoralla taipumaan toiseksi paremman edessä, kun taas tamma Caribbean Burn varmisteli kolmannen tilansa.

Nämä ravit vedettiin vauhdilla läpi, sillä lähtöjä oli normaalia vähemmän eikä tasoitusajoja ollut monta. Vain lähtö 1 jouduttiin uusimaan kerran, kun peitsarit ihmettelivät voltissa pyörimistä.


24.06.2009: Pikkupelmann 2009 -karsinnat lähestyvät

12.07. ajetaan raviradalla VRER:in alaiset ravit, joissa juostaan Pikkupelmann 2009 -karsinnat. Karsintalähdöt ovat melkein täynnä, mutta mukaan mahtuu vielä kolme nopeinta ilmoittautujaa.

Pikkupelmann juostaan tänä vuonna neljännen kerran. Ensimmäisen kerran lähtö juostiin vuonna 2006, jolloin sen voitti Calvaron Tähti-Vauhti. 2007 kilpailun voitti O.R. Roihun Ramses ja 2008 Loisto-Kaspian.


12.06.2009: P.R. Raisie Rain King Mile Trotin voittoon

King Mile Trot oli kuningattarien juhlaa tammojen viedessä kolme ensimmäistä sijaa. Maalisuoralle käännyttäessä oli kolmen hevosen tiukka rintama, josta voittajaksi selviytyi P.R. Raisie Rain. Toiseksi tuli kaulanmitalla hävinnyt Eldlinje ja kolmanneksi hevosenmitalla kahdesta jäänyt Bluebay Burn. Näiden kolmen lisäksi Challenge Raceen jatkavat oriit Take Me Back, Token Riddle ja Courabou Luned.

Last Dancer -ajossa koko matkan johtopaikkaa pitänyt Jolly Fellow Jazz taipui loppusuoralla ja sen ohitse kipusivat L'O Launch Maker ja Niisku Luned. Niisku Luned vei lähdön täpärästi omiin nimiinsä, selviytyen näin ensimmäiseksi Last Dancer -ajon voittajaksi.

Peitsareiden lähdössä Juvenile GP:ssä voittajaksi selviytyi altavastaajaksi matkaan lähtenyt Egyptian Prince. Viimeisessä kurvissa ori onnistui ohittamaan koko matkan johtaneen Insipired by Chinan ja karisti tamman kannoiltaan 100m ennen maalia.


20.05.2009: Lämminveristen päivä raviradalla 09.06.

Raviradalla juostaan kesäkuun ravit vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa pääosassa ovat lämminveriset, sillä lämminverisille on luvassa huikeita lähtöjä, nimittäin kokonaiset kolme arvokilpailua! Raviradalla ei ole koskaan juostu niin montaa arvokilpailua yhden päivän aikana.

Päivän suuret lähdöt alkavat lähdöstä 6, joka on 3-4-vuotiaille peitsareille suunnattu VRER:in suurkilpailu, Juvenile GP. Lähtö 7 on alle 14,0 aikaisille lv-tammoille ja kartanon oma arvokilpailu, Last Dancer -ajo. Lähdössä 8 juostaan VRER:in suurkilpailun Nordic Dream Meetingin alkukarsinta King Mile Trot. Kaikissa näissä lähdöissä on normaalia enemmän rahaa jaossa, eikä tasoa tule puuttumaan.

Tule sinäkin mukaan kesäiseen Pölypunkkimaahan ravaamaan kilpaa! Lämminveristen päivä 09.06.2009.


06.02.2009: Rankingfinaalit

Kerystonin Kartano sai järjestettäväkseen helmikuun rankingfinaalit, jotka juostaan raviradalla 20. helmikuuta. Rankingfinaalit on viimeksi järjestetty 10. lokakuuta 2004, joten Kerystonin Kartano on ensimmäinen neljään vuoteen, joka pääsee järjestämään rankingfinaalit. Lisätietoja rankingfinaaleista löytyy sen omilta sivuilta.

Rankingfinaalien lisäksi Kerystonin Kartano pääsee järjestämään Olympia-ajojen 2. karsinnan 22. maaliskuuta. Sitä koskeva kisa-anomus on lähetetty VRER:iin ja parin viikon sisällä kutsu tulee ilmestymään sivuille. Lisää Olympia-ajosta löytyy kisan omilta sivuilta.

Ravirata sai oman vieraskirjan itselleen, jossa voi kysellä kuulumisia, varailla ravirataa käyttöön ja muuten vain käydä höpisemässä.


© 2008-2012 Hessi VR
Virtuaaliravirata / Sim-game harness racing track