Kasvatus       Kasvattajat       Sukulinjat       Suositellut jalostusoriit       Isäorilistat       VPY jalostusgaala

Nykyiset peitsarien kasvattajat

Aken Ravitalli
Vuonna 2008 syntynyt ravitalli, jonne ajansaatossa on myös peitsareita ilmestynyt. Tallissa on syntynyt useampi peitsarikasvatti, ja kasvattajanimenä toimii Ach. Tunnetumpia kasvatteja ovat Desperado Ach, Donovan Ach ja Devilish Ach.

Birdie Pacer
Elokuussa 2011 Orilammentallista erilleen perustettu peitsareita kasvattava talli. Kasvatit tunnistaa kasvattajanimestä OR`, ja kasvatteja onkin pari vuosien aikana syntynyt iso lauma. Tunnetuimpia kasvatteja OR`Desert Eagle ja OR`Ruby Parrot.

De Pacers
Peitsaritalli, joka on perustettu tammikuussa 2010. Tallin kasvattajanimi on loppuliite Depac ja tunnetuimpia kasvatteja ovat Dragonfly Depac, Easyboss Depac ja Atomic Depac

Duán Pacers
Duán Stablen vuonna 2014 perustettu tytärtalli, jossa asustavat peitsarit. Tallin kasvatustoiminta on päässyt vauhtiin ja kasvattajanimi on loppuliite Duán.

Kerystonin Kartano
Vuodesta 2005 toiminnassa ollut ravitalli, joka aloitti peitsareiden kasvatuksen 2011. Peitsareille ei ole eriteltyä kasvattajanimeä eikä sitä tule, koska ylläpitäjä haluaa laajemman mahdollisuuden nimien persoonalliseen valintaan. Toistaiseksi suurin peitsarikasvattaja. Tunnetuimpia kasvatteja ovat One Man Army, Crime Of Innocence ja Endless Despair.

Stain
Vuonna 2009 perustettu peitsaritalli, jossa alkuun peitsareita kasvatettiin verkkaiseen tahtiin, mutta sittemmin kasvatustoiminta on lähtenyt kunnolla käyntiin. Tunnetuimpia kasvatteja ovat Classic Pace -voittaja Devin Stain ja Inferno Stain.

Susiraja
Vuonna 2013 perustettu monitoimitalli, josta löytyy myös peitsareita. Tallilla ei ole kasvattajanimeä, mutta joitakin peitsarikasvatteja on talliin syntynyt. Tunnetuin kasvatti on Too Drunk to Drive.

Vanilla Trotters
23. heinäkuuta 2006 perustettu ravitalli, joka on vuodesta 2007 asti kasvattanut harvakseltaan peitsareita. Vuosina 2007-2008 se käytti kasvattajanimeä Wei, mutta myöhemmin kasvattajanimi jäi pois. Kasvatteja tallissa syntyy hyvin harvakseltaan.


Entiset peitsarien kasvattajat

Blue Jay Trotters
Vuodesta 2005 lähtien toiminnassa ollut talli, joka on viimeiset vuodet viettänyt hiljaiseloa eikä ole ollut toiminnassa. Kasvatti pienimuotoisesti peitsareita 2006-2008 kahden siitostamman voimin ilman kasvattajanimeä sekä kasvattajanimellä Jazz. Tunnetuimmat kasvatit ovat Fordy Jazz sekä Wheeler Jazz, joka oli Classic Pacen kolmas 2010.

Crimson Trotters
Kasvatti joitakin peitsareita, jolloin kasvattajanimenä toimi Crimson. Tunnetuin kasvatti on Crimson Beautiful.

Fire's Arabians
2001-2008 toiminut ravitalli, joka kasvatti kolme peitsarikasvattia 2007 kasvattajanimellä Fire's. Tunnetuin kasvatti oli Fire's Goodbye.

Fool Pacers
Talli pystytettiin 7.8.2010, mutta sitä ennen Shavon peitsarit asustivat samassa muiden ravureiden kanssa Narrilaivassa. Kasvatus oli pienimuotoista, ja on ilmeisesti loppunut, koska kasvatteja ei ole aikoihin tullut maailmalle.

Ionic
Yhä toiminnassa oleva talli, joka kasvatti harvakseltaan peitsareita 2005-2007 kasvattajanimellä Iostream. Tunnetuimpia kasvatteja ovat Dealer Iostream, joka alitti jo 3-vuotiaana p.10,0, ja Futurist Iostream.

Noble Pacer Stud
Ensimmäinen peitsarisiittola, joka toimi vuosina 2006-2008. Kasvattajanimenä toimi Noble, mutta myös ilman tätä liitettä syntyi varsoja. Kuuluisimmat kasvatit Noblette, joka voitti ensimmäisen Classic Pacen 2008, Napkin Noble, joka valittiin Ravigaalassa vuoden peitsariksi 2007, ja Hooligan, joka oli Classic Pacen kakkonen 2008 ja valittiin samana vuonna Ravigaalassa vuoden peitsariksi.

Poker Pacers
Poker Racing vOyn alaisuudessa toimiva peitsaritalli, joka sai omat erilliset toimitilansa joulukuussa 2011. Ensimmäiset kasvatit syntyivät jo tammikuussa ja kasvatustoiminta on lähtenyt nopeasti käyntiin kahden huippuoriin, Hooliganin ja Paddingtonin, voimin. Kasvattajanimenä on loppuliite P Ace. Talli on ilmeisesti lopettamassa.

Ratatalli Tempo
2007 syntynsä saanut talli, joka jäi unholaan 2009 mutta palasi takaisin 2011. Tallissa kasvatettiin yhden tamman voimin peitsareita 2006-2009 Tunnetuin kasvatti on 2009 Classic Pacen kakkonen ja Ravigaalan Vuoden peitsari 2009 William Tempo.

Ravitalli Loisto
Vuodesta 2001 aina vuoteen 2009 saakka toiminut ravitalli, joka tunnetaan paremmin lämminveriravureitten ja suomenhevosten kasvattajana. Loistossa kasvatettiin kuitenkin myös peitsareita vähän yli 10 kappaletta, ja siellä oli jalostuskäytössä mm. Black Future, Archduchess ja Quiescence. Kasvateista tunnetuin on Future Is Golden Price, joka vaikuttaa yhä nykysuvuissa.

Ravitalli Ninitra
13.5.2002 - 7.1.2008 toiminnassa ollut ravitalli, jonka omistaja oli VRER:n perustaja Heli. Toimintansa aikana Ninitrassa kasvatettiin peitsareita pienimuotoisesti 2003-2005 yhden emälinjan voimin (Never Bend) kolmen polven ajan. Tunnetuimpia ovat Nin's Nevermind, Nin's Nevergo ja Nin's Neversleep.

Savitaival
Suurtalli, joka kasvatti 2009 peitsareita kasvattajanimellä ja ilman. Nykyään peitsarikasvattaminen kuuluu tytärtalli Stainille.

Starberry
Jo vuodesta 1999 saakka toiminut talli, jossa peitsarien kasvatus alkoi kesällä 2011. Peitsarikasvatteja syntyi pari kappaletta.

Taikasumun talli
Vuodesta 2006 toiminut ravitalli, joka on pienimuotoisesti kasvattanut peitsareita yhden tamman voimin 2007-2008 kasvattajanimellä MF.

Vaski
Toimintansa vuonna 2008 aloittanut talli kasvatti peitsareita lopettamiseensa saakka, 2009-2010. Kasvattajanimenä oli käytössä Oxide. Valitettavasti puoletkaan kasvateista eivät ole listattuina tallin sivuilla, mutta kasvatteja syntyi ainakin viisi. Tunnetuin kasvatti on Celena Oxide.
© 2011- VPY

Sähköposti: hessivr@gmail.com

Yhteistyössä: VRER & Virtuaaliravurit ja -peitsarit foorumi

Ota yhteyttä