Kilpailukalenteri       Arvokilpailut       VPY Sire Stakes       VPYSS-kalenteri       VPYSS-pistetilanne       Muuta

Mitä VRER tarjoaa peitsareille?

VPY:n lisäksi myös VRER tukee peitsareita. VRER:llä on kaksi omaa suurkilpailua peitsareille, Classic Pace ja Juvenile GP. Classic Pace on alle p.10,0 aikaisille ja yli 20 000ve tienanneille peitsareilla, ja se järjestetään ryhmäajona mailin matkalla. Juvenile GP on 3-4-vuotiaille peitsareille, ja se järjestetään myös ryhmäajona mailin matkalla. Kumpaakin kisaa järjestää tällä hetkellä Hessi VR Kerystonin Kartanon raviradalla. Lisää näistä kilpailuista VRER:n suurkilpailut-sivulta.

Kahden suurkilpailun lisäksi VRER:llä on muitakin peitsareita koskevia asioita, mistä VRER vastaa.

Arvonimet

2012 VRER:lle lisättiin arvonimijärjestelmä. Arvonimikategorioita on useampi, ja hevosen/ponin tulee täyttää kaikki kategorian vaatimuksen ollakseen oikeutettu arvonimeen. Peitsareille kategorioita on kuitenkin vain kaksi: VRER-Champion Pacer ja VRER-2yo Champion Pacer. Seuraavat vaatimukset kummankin osalta on poimittu suoraan VRER:n sivuilta ja ne ovat näkyvillä arvonimet-sivulta.

VRER-Champion Pacer
- Vaaditaan 400 pistettä*
- Sijoituksia vähintään 15, sisältäen vähintään 10 voittoa
- Voittosumma vähintään 80 000v€
- Ennätys oltava p.08,9 tai nopeampi

VRER-2yo Champion Pacer
- Vähintään 150 pisteittä* 2-vuotiskaudella
- Edellyttää vähintään 5:ttä voittoa 2-vuotiskaudella

* Pistelaskujärjestelmä on VRER:n arvonimet-sivulla. Pisteitä kertyy sijoituksista ja voittosummasta.

Arvonimiä ei tarvitse ilmoittaa minnekään vaan kukin omistaja saa itse laskea pisteet ja laittaa merkinnän arvonimestä hevosen sivuille. VRER:n sivuilla ylläpidetään arvonimilistaa, jonne arvonimelliset peitsarit saa ilmoittaa, vaikka pakollista tämä ei ole.

Virtuaaliset Suomen ennätykset

VRER ylläpitää virtuaaliset Suomen ennätykset -listaa. Ennätyksiä kerätään 1.1.2012 lähtien VRER:n alaisista raveista ja ennätyksiksi huomioidaan vain voittajat. Jokaisen matkan auto- ja volttilähdön vSE kerätään ylös, paitsi ikäkategorioissa kerätään vain nopein auto- ja volttilähdön aika matkasta riippumatta. Katso peitsareiden vSE-lista täältä.© 2011- VPY

Sähköposti: hessivr@gmail.com

Yhteistyössä: VRER & Virtuaaliravurit ja -peitsarit foorumi

Ota yhteyttä