Omistaminen       Peitsarien omistajat       Historia

Peitsareita omistavat tallit


A-N

Arrow Stable
Vuonna 2016 perustettu ravitalli, jonne muutti saman tien peitsareita. Tallissa asustaa kymmenkunta peitsaria ja lisää on tulossa tallin kasvatustoiminnan lähdettyä käyntiin.

Aken Ravitalli
Vuonna 2008 syntynyt ravitalli, jonne ajansaatossa on myös peitsareita ilmestynyt. Tallissa on useita peitsareita, ja menestyjiä löytyy: vuoden 2011 Classic Pace -voittaja Devin Stain, vuoden 2012 Classic Pace toinen ja Juvenile GP:n kolmas Desperado Ach sekä Breeders' Crown voittajat Dakota Ach ja Devilish Ach.

Birdie Pacer
Elokuussa 2011 Orilammentallista erilleen perustettu peitsareihin keskittyvä pieni ravitalli, jossa myös kasvatetaan peitsareita sekä tuodaan peitsareita Yhdysvalloista. Tallin kuuluisat asukit ovat vuoden 2011 Classic Pacessa toiseksi sijoittunut OR`Desert Eagle sekä pienissä arvokisoissa menestynyt Silver Bullet.

Crimson Trotters
Vuodesta 2008 lähtien toiminut ravitalli, jossa asustaa kourallinen peitsareita - mutta laatu korvaa määrän! Tallin asukkeihin kuuluvat Classic Pace kakkonen 2010 Beauty And Stupid CH, Juvenile GP 2010 voittaja Audience Killer LOOP ja 2011 vuoden Classic Pacen kolmas Shock This N00b. Talli on jonkin sortin tauolla.

Dawn Pacers
Vuonna 2016 perustettu pieni peitsaritalli, jossa kilpailutetaan ja kasvatetaan peitsareita. Pieni peitsarilauma on kuitenkin tuonut tallille hyvin menestystä. Tallin tunnetuimmat peitsarit ovat vuoden 2016 3-vuotiaiden Golden Class Meeting -voittaja Stone Cold Sober ja vuoden 2016 Juvenile GP -voittaja Dragonizer Depac.

De Pacers
Peitsaritalli, joka on perustettu tammikuussa 2010 ja joka palasi tauolta kesäkuussa 2012. Omistaja Lokki keskittyi aluksi tuomaan peitsareita Yhdysvalloista, mutta kasvatustoiminta alkoi Suomen maaperällä pian. Depac-kasvatit ovat olleet suosittuja harrastajien keskuudessa. Tallin tunnetuimmat asukit ovat vuoden 2013 Keryston Pace -voittaja Instant Coolnes ja 2012 Juvenile GP toinen Zanadu.

Duán Pacers
Duán Stablen tytärtalli, jossa asustavat peitsarit. Alunperin peitsarit asuivat Duán Stablessa, mutta 2014 peitsarit siirtyivät uuteen tallin Duán Pacersiin. Tallissa valmennetaan, kilpailutetaan ja kasvatetaan peitsareita. Tallista löytyy jo paljon peitsareita, joiden joukossa mm. Redbrook Paceaway toinen Easyboss Depac ja Nordic Stakes -voittaja Atomic Depac.

Kerystonin Kartano
Vuodesta 2005 toiminnassa ollut ravitalli, jossa on vuodesta 2008 lähtien ollut ainakin yksi peitsari. Tällä hetkellä peitsarien lukumäärä on kasvanut radikaalisti kasvatustoiminnan alettua 2011. Tallissa asustaa useampi menestyvä peitsari, joista mainittakoon Classic Pace voittajat Inferno Stain ja Endless Despair sekä Keryston Pace -voittaja Tidecaller.

Mystic Cloud
Paljon erilaisia hevosia sisällään pitävä, vuonna 2013 perustettu talli, jossa majailee ratsujen ja ravureiden lisäksi myös muutama peitsari. Talli on jo pidemmän aikaa ollut tauolla.


O-Ö

Radiant Pacer Stud
Marraskuussa 2014 perustettu peitsaritalli, jonne muutti heti paljon peitsareita. Tallissa valmennetaan ja kilpailutetaan peitsareita, minkä lisäksi kasvatustoiminta alkaa tulevaisuudessa.

Ravitalli Rattonen
Maaliskuussa 2015 perustettu ravitalli, jossa asuu myös pari peitsaria. Nämä pari peitsaria ovat juosseet hyvin, sillä kilpailumenestykseen kuuluu mm. Redbrook Paceawayn voitto 2015.

Ravitalli Salta
Jo vuodesta 2005 lähtien toiminut ravitalli, jonne muutti peitsareita 2015. Määrä on pysynyt maltillisena, mutta joukkoon kuuluvat ykkössarjoissa menestynet Soul's Refain ja Unique Love.

Rosin Konit
Kesällä 2015 perustettu pieni talli, jonne muutti entisestä Ravitalli Mäkilähdöstä yksi tuontipeitsari.

Skyforge Ranch
Suurtila, jossa asuu ratsujen ja laukkaratsujen lisäksi ravureita ja peitsareita. Ensimmäiset peitsarit saapuivat talliin 2015. Tallista löytyy jo useampi peitsari, joiden joukossa ikäluokkamenestyjä Dreamy Day.

Snilli Trotters
Useamman vuoden pystyssä ollut talli, jossa majailee lähinnä kylmäveri- ja lämminveriravureita. Peitsareita talliin muutti kesällä 2014.

Stain
Keskikokoinen peitsaritalli, joka perustettiin 2009. Tallin kasvattien joukosta löytyy huippunimiä mm. Classic Pace -voittajat Devin Stain ja Inferno Stain.

Starberry
Jo vuodesta 1999 saakka toiminut talli, joka on kokenut monenlaista pitkän matkansa varrella aina omistajan vaihdosta lopetusuhkaan. Vuodesta 2008 lähtien touhussa mukana ovat olleet myös peitsarit. Tallista löytyy Classic Pace -voittaja 2012 Wheeler Jazz sekä Keryston Pace -voittaja Crimson Beautiful.

Susiraja
Todellinen "monitoimitalli", jossa ratsujen ja normiravurien ohella löytyy myös peitsareita. Talli perustettiin 2013. Tallista löytyy tällä hetkellä pari peitsaria, joiden joukossa ikäluokkamenestyjä Can't Touch Eagle ja Domination Race -voittaja Pretty Hard Hangover.

Vanilla Trotters
23. heinäkuuta 2006 perustettu ravitalli, jonne muutti asumaan peitsareita 2007. Peitsareita tallissa on yli kymmenen, ja joukosta löytyy mm. Classic Pace -voittaja 2008 Noblette ja ensimmäisen Juvenile GP:n voittaja Egyptian Prince.© 2011- VPY

Sähköposti: hessivr@gmail.com

Yhteistyössä: VRER & Virtuaaliravurit ja -peitsarit foorumi

Ota yhteyttä