ETUSIVU ESITTELY HEVOSET TOIMINTA MUUTA YHTEYS

Kaikkea muuta

Täältä löydät kaiken muun mahdollisen, mikä ei yksinkertaisesti sovi minnekään muualle. Tämä on kuin random-roskis, josta joskus löytää jotain hyödyllistä, mutta suurinosa on pelkkää roskaa.
Sisältö: Copyt, myyntiehdot, kasvattajanimet, hevosten vanheneminen, työntekijät ja linkkilistat

Copyt

Kaikki sivustolta löytämäsi kuvat olen itse ottanut, mutta parilta hevoselta löytyy kuvia, joita ystäväni ovat ottaneet tai jotka olen muualta saanut. Hevosten sivuilla kuvien ottajat mainitaan aina sivun alhaalla, jotta ei jää epäselväksi, kuka kuvat on ottanut. Olen saanut oikeuden kuviin, jotka ystäväni ovat ottaneet. Ethän kopioi mitään sivustolta löytyviä kuvia ja käytä niitä omiin tarkoituksiin, koska se on lain vastaista. Muistakaa myös, että suoralinkittäminen on lain vastaista.

Ulkoasu on omaa käsialaani, mutta saattaa muistuttaa muita ulkoasuja, koska olen niistä ottanut apua koodaukseen. Otsikon kuvat ovat itse ottamiani. Löydät linkkilistan tämän sivun alhaalta, jossa ovat ne sivustot joilta sain apua koodauksessa sun muussa ulkoasuun liittyvässä.


Myyntiehdot

Kun haluat ostaa meiltä hevosen, ilmoita siitä kartanon mailiin (tai sitten foorumiin, missä näit myynti-ilmoituksemme). Mieluiten tietenkin hevosen pitää olla myytävänä, mutta voi myös kysellä muista kartanon hevosista, jos ne todella kiinnostavat. Muistakaa otsikoida viestinne asiaan kuuluvasti ja lähettäkää viesti osoitteeseen: keryston_k(at)luukku.com.

Mutta ennen kuin painatte sitä lähettämisnappulaa, lukekaa myyntiehdot läpi kokonaan.

- Ilmoita mailissasi haluamasi hevosen nimi, ostajan nimi ja tallisi mahdollinen osoite.

- Linkitä hevosen kasvattaja ja ex-omistaja (mutta jos nämä ovat samat, niin riittää että laittaa kasvattajan), ja ennen kaikkea suku (kaikillehan ei löydy sivuja, joten niitä ei voi linkittää. Vähintään isä ja emä täytyy linkittää, mieluiten enemmän, jos niillä on sivut).

- Jos myyt meiltä ostamasi hevosen, ilmoita siitä meille, koska haluamme tietää hevosen tilanteen. Kerro hevosen uusi olinpaikka ja sivujen osoite - tai pyydä uutta omistajaa tekemään niin.


Hevosten vanheneminen

Tämä varmaankin on suuri kysymys, mutta ei syytä huoleen - täällä on vastaus! Kaikki tallimme hevoset ikääntyvät samalla tavalla.

Kerystonin Kartanossa tammat kantavat varsaa yksi (1) ja puoli (½) reaalikuukautta.
Hevoset vanhenevat kahdessa (2) reaalikuukaudessa yhden (1) vuoden.


Työntekijät

Työntekijöitä tallillamme on tällä hetkellä yhteensä viisitoista, joista kuitenkin kolmetoista tekee säännöllisesti tallitöitä. Tallin omistaja ei tee tallitöitä eikä hänen nuorin lapsensakaan oman työpaikkansa takia ehdi tekemään tallitöitä kokopäiväisesti, jonka takia meillä on paljon oppisopimuksella olevia nuoria työntekijöitä orjatyövoimana. Työntekijöiden työhön kuuluu aamutallissa karsinoiden siivous, hevosten ruokinta, tarhaus, liikuttaminen sekä monet muut pikkuaskareet, jotka kuitenkin pitää tehdä, jotta homma toimisi oikeaan tahtiin.

Tallinomistaja (paperityö): Elisa Keryston
Kengittäjä ja raviohjastaja: Harri Keryston
Ykköstreenari ja raviohjastaja: Anthonio Keryston
Tallimestari, kakkostreenari ja raviohjastaja: Hessi Van Roolf (ylläpitäjä)
Kolmostreenari, kengittäjä ja raviohjastaja: Mika Jalonen
Nelostreenari ja raviohjastaja: Matias A
Tallityttö, kengittäjä ja raviohjastaja: Anna Keryston
Muut työntekijät: Maatalousoppilaitoksen nuoret lupaukset
Eläinlääkäri: Paikkakunnan eläinlääkäri Jussi Keinänen käy hoitamassa ja rokottamassa hevosia tarvittaessa


Linkkilista - Ne, joilta olen saanut apua ulkoasuun liittyen nyt ja aikaisemmin

Menthal27 --> Apua css-koodaukseen
dafont.com --> Fontteja
1001 Free Fonts --> Fontteja


Linkkilista - Virtuaalimaailmaan liittyen

Aken Ravitalli
Blue Jay Trotters
Demon Trotters
Derby Racing Team
Fool Pacers
Kerystonin Kartanon ratatalli
Kerystonin Kartanon ravirata
Koelähtöravit
Laukkajaos
Luned Sporthorses
M&B Trotters
Narrilaivan
Ravilista - foorumi kaikille
Starberry
Taikasumun talli
VRER
Nimi

© 2005-2012 Hessi VR
Virtuaalitalli / Sim-game stable