ETUSIVU ESITTELY HEVOSET TOIMINTA MUUTA YHTEYS

Tallin toiminta

Kerystonin Kartanossa on paljon toimintaa eikä ole päivääkään, jolloin tallissa olisi rauhallista ja toimetonta. Pikkuvarsoja kirmaa laitumilla, nuoria hevosia koulutetaan, kilpahevosia treenataan ja kuljetetaan kilpailuissa, seuramme alaisena kilpaillaan joka viikko ja raviradalla järjestetään raveja. Lisäksi joskus iltaisin pidetään kokoontumisia hevosihmisten kesken tallin varustehuoneessa. Kerystonin Kartano on Pölypunkkimaan toiminnan keskus!


Kasvatustoiminta

Astutuskalenteri       Kasvattimme        Jalostusoriit       

Tallimme toimintaan kuuluu suomenhevosten ja peitsareiden kasvatus. Kasvatuksemme tarkoitus on kasvattaa kestäviä, selväpäisiä ja hyvärakenteisia suomenhevosia ja peitsareita kilparadoille. Useimmiten kasvattimme jäävät kotiin, mutta osa tietenkin myydään. Monet suomenhevos- ja peitsarikasvattimme ovat päätyneet hyviin koteihin ja kilpailleet hienon uran, osoittaen olevansa kovia juoksijoita.

Tarjoamme myös mahdollisuuden ulkopuolisiin astutuksiin tallimme oreilla. Jos olet kiinnostunut astuttamaan tammasi jollakin oreistamme, voit ottaa yhteyttä tallin sähköpostiin keryston_k(a)luukku.com. Otsikoi viestisi selkeästi ja kirjoita sisältö niin kuin haluat, mutta älä kuitenkaan unohda mainita:

 • oriita, jolta haluat astutuksen
 • tammasi nimeä & sivujen osoitetta
 • päivämärää, jolloin haluaisit oriin astuvan tammasi


  Kisatoiminta

  Kerystonin Kartano pyrkii järjestämään säännöllisesti raveja. Nykyään tiedot järjestämistämme raveista löytää raviratamma omilta sivuilta:
  Kerystonin Kartanon ravirata • © 2005-> Hessi VR
  Virtuaalitalli / Sim-game stable